ΕΜΕΙΣ

Σας καλωσορίζουμε στον υπέροχο κόσμο του περιοδικού Ν.Ε.Ο!

OΡΑΜΑ

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε στους αναγνώστες μας χρήσιμη και έγκυρη πληροφόρηση με δημιουργικό και υψηλής αισθητικής τρόπο και να τους παρέχουμε ψυχαγωγία που ξυπνά το πάθος για ζωή. Φιλοδοξία μας είναι να συγκροτήσουμε ένα σύνολο ευέλικτων media, αναλογικών και ψηφιακών, που συνάδουν απόλυτα με τον σύγχρονο τρόπο ζωής.

Τα περιοδικά, websites και ραδιοφωνικούς σταθμούς κοσμούν οι υπογραφές διακεκριμένων συντακτών, διάσημων φωτογράφων, διαπρεπών δημοσιογράφων και παραγωγών.

Οι βασικές αρχές που διέπουν τις προσπάθειές μας είναι οι εξής:

Ακεραιότητα
Εξασφαλίζουμε τη συντακτική ανεξαρτησία και την καλλιτεχνική έκφραση, κερδίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη των αναγνωστών, ακροατών και συνδρομητών μας. Η ελευθερία της έκφρασης υπήρξε ανέκαθεν ο ακρογωνιαίος λίθος των εκδοτικών και ραδιοφωνικών υπηρεσιών μας.

Αφοσίωση στην Ποιότητα και την Ποικιλία της Έκφρασης
Φροντίζουμε να προσελκύουμε τα καλύτερα ταλέντα από όλους τους τομείς, σε μια προσπάθεια να συμπεριλάβουμε όσο το δυνατόν ευρύτερο φάσμα ανθρώπων και αντιλήψεων. Πιστεύουμε ότι ο πλουραλισμός αποτελεί το κλειδί ώστε να προσφέρουμε στο κοινό μας πλούσια και υψηλής ποιότητας θεματολογία. Ταυτόχρονα, δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να διατηρήσουμε την εκδοτική υπεροχή που έχουμε κατακτήσει.

Δημιουργικότητα
Επενδύουμε στην καινοτομία και την πρωτοτυπία, ενθαρρύνοντας την ανάληψη ρίσκων και τις εναλλακτικές φωνές. Παρέχουμε ένα καλλιεργημένο περιβάλλον σε καλλιτέχνες και δημιουργικά ταλέντα που καλύπτουν όλο το φάσμα των επιχειρήσεών μας, προωθώντας τόσο τη δημιουργική τους ανάπτυξη όσο και την εμπορική τους επιτυχία. Προστατεύουμε την καλλιτεχνική έκφραση και την ελευθερία σκέψης, σεβόμαστε τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις πολιτιστικές αξίες, με αποτέλεσμα το περιεχόμενο που προσφέρουμε να αντανακλά ένα πλατύ εύρος αντιλήψεων και απόψεων.

Συνεργασία
Η εταιρική φιλοσοφία μας βασίζεται στη συνεργασία μεταξύ των εργαζομένων, των στελεχών και της εταιρείας. Δίνουμε κίνητρα στα άτομα που ταυτίζονται με τις αξίες μας, για να αποτελέσουν έτσι την κινητήριο δύναμη πίσω από την ποιότητα, την αποτελεσματικότητα και την καινοτομία που χαρακτηρίζουν τις δραστηριότητες μας. Οι συντάκτες μας διαθέτουν αυτονομία, έχουν πλήρη ενημέρωση και συμμετέχουν στη λήψη αποφάσεων ακόμη και όταν αυτές αφορούν την οικονομική πολιτική της εταιρείας. Ομοίως, τα διοικητικά στελέχη απολαμβάνουν μεγάλο βαθμό ανεξαρτησίας και φέρουν πλήρη ευθύνη για την απόδοση των τμημάτων τους. Οι διευθυντές δεν λειτουργούν μόνο προς ίδιον όφελος αλλά κύριο μέλημά τους είναι το καλό της ομάδας και κατ' επέκταση της εταιρείας.

Εστίαση στον Πελάτη
Ζωτικής σημασίας για την εταιρεία είναι το πιστό κοινό της. Γι' αυτό φροντίζουμε να χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης που αντέχουν στον χρόνο, να κατανοούμε τις ανάγκες του και να ανταποκρινόμαστε με υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες που ξεπερνούν τις προσδοκίες του. Ο σεβασμός στις ανάγκες και τα ενδιαφέροντα των αναγνωστών και των ακροατών μας βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των ενεργειών μας.

Σας ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα πορεία μας και συνεχίζουμε με πίστη και αφοσίωση σε ότι σας έχουμε υποσχεθεί!
Καλή ανάγνωση!

Έδρα: Γενναίου Κολοκοτρώνη 12
Έκδοση: NABS
Υπεύθυνος έκδοσης: Ευάγγελος Χρονόπουλος
Δημιουργικό: Γιούλα Λοϊζου
Φιλικές Συνεργασίες: Δημήτρης Νικολάου, Ντίνα Νικολάου, Μιχάλης Κουτσούρης, Μαίρη Μηνά, Μαρία Μανουσάκη, Κατερίνα Σκούρα, Εύα Λυμπέρη

ΚΑΛΩΣΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΝΕΟ MAGAZINO

ΤΟ FREE PRESS ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ. ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ - ΑΡΚΑΔΙΑ - ΚΟΡΙΝΘΙΑ!

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ...

το ΝΕΟ Magazino διασκεδάζετε και ενημερώνεστε:

και πολλά άλλα...

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ανυπομονούμε να μας πείτε μας τα νέα σας και την άποψή σας.

  • Email
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Τηλ.
    27520 99199
  • Διεύθυνση
    Γεν. Κολοκοτρώνη 12, Ναύπλιο, 21100

ΕΓΓΡΑΦΗ NEWSLETTER

Ενημερωθείτε για τις τρέχουσες εξελίξεις στην περιοχή σας.

ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή

ΘΕΛΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ; ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ...